Bebendu

Lentera

Dening: Rina Rafitasari, S.Pd.

Wektu terus lumaku

Ninggalake jaman ing kala semana

Jaman nalika murid sinau bareng guru

jaman nalika keprungu gojekan murid kang lucu

ya, iku, biyen,

saiki wis ilang kadya kasaput maruta

kahanan dadi peteng ketutup mega

wis ra keprungu maneh swaramu muridku

wis ra bisa maneh sinau bareng langsung ketemu

google meet, WA, google classroom dadi andelan

sinyal lan kuota wajib dadi cekelan

Ngger, sabara

Sinau ing mangsa pandemi akeh bebendu

Sinyal ilang, kuota entek, nganti tekan ra duwe hape aja ngalangi tekadmu

Ora mudheng-mudheng, mripat pegel, aja gawe malesmu

Singkirna Ngger, singkirna  rasa malesmu

Kanggo urip ing tembe besukmu

Ayo gumregah, tangia tangia

Aja mung tura-turu

Mlayua nggayuh kartikamu

Dwijamu mung bisa dedonga

Mugya sliramu dadi wong mulya

Next Post

Mimbar Agama

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ Assalamualaikum Warohmatullahi Wabarakatuh إِنَّ الْحَمْدَ لِلَّهِ نَحْمَدُهُ وَنَسْتَعِيْنُهُ وَنَسْتَغْفِرُهُ وَنَتُوْبُ إِلَيْهِ ، وَنَعُوْذُ بِاللهِ مِنْ شُرُوْرِ أَنْفُسِنَا وَمِنْ سَيِّئَاتِ أَعْمَالِنَا ؛ مَنْ يَهْدِهِ اللهُ فَلَا مُضِلَّ لَهُ وَمَنْ يُضْلِلْ فَلَاهَادِيَ لَهُ ، وَأَشْهَدُ أَنْ لَا إِلَهَ إِلَّا اللهُ وَحْدَهُ لَا شَرِيْكَ لَهُ وَأَشْهَدُ أَنَّ مُحَمَّدًا […]